CASTELLANO CATALAN ENGLISH CHINESE
Per què nosaltres?
L'experiència i professionalitat són els nostres avals
Autocars Ravigo és una empresa de caràcter familiar, amb una trajectòria professional superior als 60 anys d'activitat en el sector del transport de viatgers per carretera. Així mateix, en els últims anys, vam iniciar un camí, de manera pionera, en l'adaptació dels nostres vehicles per possibilitar el transport de persones amb disminucions físiques, sent la nostra la més àmplia flota existent en transport adaptat.

La nostra empresa
Ofereix serveis de transport de viatgers per carretera, tant a nivell nacional com internacional.
Per a la seva comoditat, disposem d'un servei permanent de 24 hores, i un sistema de contractació àgil i totalment informatitzat.

Així mateix, a les nostres oficines comptem amb personal especialitzat en transport escolar, transport d'empreses i transport amb vehicles adaptats per a persones amb minusvalideses. A més, per descomptat, realitzem tota mena de serveis per a grups: visites a ciutats, trasllats al port i aeroport, excursions, celebracions, etc.Els nostres vehicles
Comptem amb una de les flotes més àmplia i moderna (amb una mitjana de 5 anys d'antiguitat) d'entre les que hi ha a Barcelona. La composen més de 100 unitats, que abasten capacitats que van des de les 15 places, passant per les 16, 22, 24, 25, 31, 35, 55, 60 i fins a les 72 places.
La gran majoria dels nostres vehicles estan adaptats. És a dir, estan proveïts de plataforma elevadora, ancoratges per a la subjecció de cadires de rodes i cinturons especials de seguretat. Accessibilitat que possibilita el transport de persones amb discapacitats físiques i mobilitat reduïda. Tots ells compleixen amb la més exigent normativa europea de respecte al medi ambient. Seguidament pot veure algunes fotografies dels nostres vehicles, però si voleu veure-les més grans pot accedir a la nostra galeria clicant aquí.


Instal-lacions
La nostra empresa disposa d'un local de 4.265 m2 a la ciutat de Barcelona al carrer Ca n'Oliva, núm. 66 que alberga, a més de les nostres oficines, un taller propi de reparació i manteniment, un garatge per a tot els nostres vehicles i un centre d'atenció al client obert les 24 hores els 365 dies de l'any, el que ens permet que sempre estiguem a punt i àgils davant qualsevol eventualitat que pugui sorgir.


Equip humà
La nostra companyia sempre ha fet que la qualitat del servei ofert a l'usuari sigui l'element prioritari de l'empresa, constituint el factor humà en l'element més important per assolir l'esmentat objectiu. Un conjunt de professionals integrat per més de dues-centes persones mecànics, pintors, conductors, acompanyants, administratius, ...) de gran experiència i professionalitat integren la nostra plantilla.

Si estàs interessat en formar part del nostre equip, omple el següent formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible:  "borsa de treball"

Així mateix la nostra oficina està oberta de 9 a 19 hores de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 13 hores.


On estem?
Ca n'Oliva, 66
08020 Barcelona
93 485 01 02
93 485 42 14
ravigo@ravigo.es
Siguenos en las redes sociales
Facebook Google+ Twiteer
Youtube Apple IOS Windows Phone
Copyright 2014
Diseño y desarrollo web
Diseño WEB y Desarrollo de Aplicaciones Online | Develart